Cambrils

La vila de Cambrils, ancorada en un indret privilegiat de la Mediterrània, és la segona població de la comarca del Baix Camp, al bell mig de la Costa Daurada, envoltada per les serralades de Llaberia, d’Argentera i de la Mussara, de suaus pendents que desemboquen al mar. La seva superfície és de 34'76 km2 amb una orografia uniformement plana i una lleugera pendent cap al mar del 2% de inclinació.

Com una vila eminentment marinera, senzilla, laboriosa, oberta i cordial, Cambrils ha sabut conjugar de forma harmoniosa les influències que ens han fet arribar tots aquells que han volgut venir  de dins i de fora del país amb les arrels de la nostra pròpia cultura, nascuda d'un clima suau i càlid que invita a la tolerància. Aquest conjunt de fets la converteixen en un lloc ideal per viure, treballar, visitar i gaudir.

Gaudeix d'un clima mediterrani humit, amb sequera estival i precipitacions poc freqüents la resta de l'any. Les temperatures són càlides durant l'estiu i suaus durant l'hivern, amb una escassa oscil·lació tèrmica diària. Comptant amb unes temperatures mitjanes de 25º C durant l'estiu i de 12º C durant l'hivern, el clima és un dels nostres millors atractius i també un dels més apreciats.

Cambrils estén les seves platges d'arena fina i daurada al llarg de 9 Km, en les que es pot disfrutar del fantàstic clima mediterrani. Actualment sobrepassa els 30.000 habitants.

Foto: Mayte

Foto: 1997

Una de les magnífiques platges de Cambrils

Vista del Port de Cambrils

Foto: Isabelcaste

Foto: Isabelcaste

El Pí Rodó

Els fars de Cambrils

La Torre del Port

VIsta aérea del Cap de Sant Jordi

Mas Castells > Inici > El nostre entorn > CambrilsMas_Castells,_turisme_de_qualitat.htmlInici-CAT.htmlEl_nostre_entorn-CAT.htmlLa_casa-CAT.htmlshapeimage_7_link_0shapeimage_7_link_1shapeimage_7_link_2