Els cultius
Els terrenys on està situada Mas Castells són d'ús agrícola.
Els seus cultius principals són l'avellaner, que ocupa la major part de les 30 hectàrees de regadius; i les oliveres, d'on s'extreu l'oli que es consumeix a la mateixa masia.
De fet, els seus propietaris venen els productes conreats a les seves terres a totes aquelles persones que allotjant-se a Mas Castells, vulguin, a més, gaudir d'un menjar natural.
Just a l'altre costat de la finca es conrea, com productes d'hivern, el calçot i la carxofa, dues de les verdures més valorades als mercats de Tarragona, igual que la patata de fina qualitat, que també té un espai dins d'aquesta finca agrícola.
Foto: Keith Weller
Foto: Victor M. Vicente Selvas
Foto: Owoce
Foto: Ecologia Verde
Foto: Mateu Salvat
Vista aèria de les instal·lacions i dels cultius de Mas Castells
Les patates
Les avellanes
Les carxofes
Les olives i l’oli