A prop del poble de Riudoms
hi trobem la finca Mas Castells

Un sistema automàtic ens obrirà la porta cap a un camí que deixa a mà esquerra una antiga masia, El Mas de les Bombes, on antigament es bombava l'aigua per al reg dels cultius de la zona. Seguint el mateix camí, deixem a mà esquerra l'edifici El Xalet (on hi viuen els propietaris). A pocs metres d'aquesta edificació trobem Mas Castells.

El primer que divisem és el magnífic espai per a barbacoa: El Rafal, compost per unes grans palmeres, una tanca de truanes que encerclen una piscina amb jacuzzi, envoltada de gespa natural. L'espai enjardinat disposa d'una caseta on es distribueixen els vestidors de la piscina, els banys amb dutxa, una barbacoa molt gran (on coure els calçots, i practicar altres delícies culinàries) i una cuina. A tocar d'aquesta zona s'alça un espai de pins, La Pineda, ideal per a llegir o jugar als escacs sobre una taula de pedra que duu el tauler gravat a la part superior.

Aquesta casa ofereix una gran oferta esportiva amb camp de gespa de futbol 7, cistella de bàsquet, camp de voleibol, petanca... i sala de jocs amb taula de ping-pong, diana i futbolí.

Mas Castells consta de dos plantes que es distribueixen de la següent manera:

Planta baixa anomenada Cal Masover: S'hi accedeix per unes escales i només entrar ens trobem dues habitacions dobles, una a cada costat del passadís. Si creuem la porta, entrarem al menjador amb llar de foc, que també té accés a una altra habitació. A l'altre costat del menjador estan ubicats els dos banys complerts, un dormitori i una àmplia i lluminosa cuina.

1a planta anomenada Ca la iaia: pujant per l'escalinata entrem a l'habitatge, on hi trobem el saló i la gran cuina-menjador amb llar de foc. Des del mateix menjador es pot accedir a la terrassa, que té unes magnífiques vistes sobre la finca. Fins i tot es pot veure el mar (a 3 km). També des del menjador arribem a les dues habitacions dobles que comparteixen un bany complert, que pot utilitzar-se també com a bany de dia. Una d'aquestes dues habitacions té accés directe a una àmplia terrassa amb vistes a la finca. Si seguim pel passadís trobarem 4 dormitoris dobles amb bany incorporat a cada habitació. Una d'aquestes habitacions té banyera i les altres tres, plat de dutxa.

Capacitat de Mas Castells: pot acollir entre 20 i 26 persones. Entre 12-16 a la part superior i entre 8-10 a la planta baixa.

Foto: Mateu Salvat

Foto: Mateu Salvat

Mas Castells > Inici > La casaMas_Castells,_turisme_de_qualitat.htmlInici-CAT.htmlshapeimage_3_link_0shapeimage_3_link_1