Foto: Mateu Salvat

Foto: Mateu Salvat

Les habitacions

Ca la iaia consta de sis habitacions amb bany, les quals estan distribuïdes en tres cambres amb llit de matrimoni i tres cambres amb dos llits individuals. A més, en aquesta planta s’hi poden col·locar quatre llits supletoris.

Cal Masover consta de quatre habitacions: tres amb llit de matrimoni i una amb dos llits individuals. En aquesta planta hi ha dos banys a compartir. També en aquesta vivenda s’hi poden afegir dos llits supletoris més.

Les habitacions d’ambdues plantes es caracteritzen per la gran espaiositat i lluminositat de les estances, la configuració d’un mobiliari rústic, acollidor i elegant, que de segur amenitzarà l’estada dels nostres hostes, i també la comoditat dels matalassos, per tal que el vostre descans sigui el més confortable possible.

En els dormitoris hi ha llits amb capsal de fusta o de ferro forjat; les tauletes de nit van acompanyades de les seves llums; les calaixeres o armaris són de fusta massís amb portes de vidre, i les catifes de canya.

Vestint les parets hi trobem quadres inspirats en paisatges naturals i unes cortines a conjunt amb els cobrellits. Hi ha dormitoris que disposen de grans miralls i escriptoris, per aquells que vulguin dedicar un temps a la lectura.

Les habitacions ofereixen una estada plàcida i agradable tant a les nits fredes d’hivern com a les nits càlides d’estiu, amb unes vistes a l’exterior del mas on, d’una banda, es poden divisar les palmeres, els pins, la piscina, i els cultius amb el mar a l’horitzó; i de l’altra, el camp de futbol i les muntanyes de l’entorn.

Mas Castells > Inici > La casa > Les habitacionsMas_Castells,_turisme_de_qualitat.htmlInici-CAT.htmlLa_casa-CAT.htmlLa_casa-CAT.htmlshapeimage_3_link_0shapeimage_3_link_1shapeimage_3_link_2

Foto: Mateu Salvat

Foto: Mateu Salvat