PortAventura

Des de la mateixa masia de Mas Castells es poden distingir les instal·lacions del més gran parc temàtic d'Europa, Port Aventura, una destinació d'oci ideal per a tota la família o per a gaudir amb un grup d'amics. Dins d'aquest centre lúdic, a banda de gaudir de la infinitat d'atraccions que disposa aquest parc també es pot presenciar una multitud d'espectacles de diferents parts del món: balls exòtics, Far West o els misteris de la Xina.

És un complex turístic format per un parc temàtic (PortAventura Park), un parc aquàtic (PortAventura Aquatic Park), un Beach Club i tres camps de golf (PortAventura Golf). Es troba al Tarragonès, entre Salou i Vila-seca.

Va ser inaugurat l'1 de maig del 1995. Va ser el primer parc temàtic d'Espanya. Està dividit en 6 grans zones temàtiques: Mediterrània, Polinèsia, Xina, Mèxic, Llunyà Oest (Far West) i Sésamo Aventura.

L'atracció estrella del parc és el Dragon Khan, una muntanya russa dissenyada per Bolliger & Mabillard. En el seu moment va batre el rècord del món amb 8 loopings. Fa 1.250 m de llarg i 45 d'alt.

Shambhala:Expedició a l'Himalaia, va ser la novetat 2012 i també fou dissenyada per Bolliger & Mabillard sent un èxit pel parc; i ben aviat hi haurà Ferrari Land, una zona per la mítica marca de cotxes esportius.

El refrescant TuTuki Splash

El ràpid Furious Baco

Cap per avall al Dragon Khan

Espectacle de la Polinèsia

Mapa de les instal·lacions de PortAventura

La Mediterrània de nit

Costa Caribe Water Park

Foto: Boris23

Foto: Silvia-pco

Foto: Paul

Foto: MachyPikchu

Mas Castells > Inici > Activitats > PortAventuraMas_Castells,_turisme_de_qualitat.htmlInici-CAT.htmlActivitats-CAT.htmlLa_casa-CAT.htmlshapeimage_8_link_0shapeimage_8_link_1shapeimage_8_link_2