Foto: Hazardous

Foto: Willtron

Foto: Wiskott

Foto: Wiskott

Far de Tarragona – Far de la Banya

El Baix Camp des de
les muntanyes de Prades

Columna romana, Tarragona

Platja Llarga, Tarragona

Activitats

La veritat és que Mas Castells està situat en un emplaçament realment paradisiac. Estem al ben mig de tot arreu, i fent ben pocs quilòmetres podem disfrutar de mons totalment oposats.

Platja o montanya? I perquè no ambdós?

Amb un cop de cotxe sóm a la platja, ja sigui Salou, Cambrils La Pineda o Tarragona, on podreu banyar-vos a les tranquiles i netes aigues de la Costa Daurada.

I si us heu aixecat aventurers, amb un altre cop de cotxe som a les muntanyes de Prades, on podreu gaudir de la natura i de les meravelloses vistes  que s’hi divisen.

I no sols això, si no que a més, a la província de Tarragona és poden visitar llocs que no es poden trovar enlloc més: la Tarragona Romana, el Reus Modernista…

Per això, és molt dificil recomanar activitats (tot i que ho hem fet) perquè sempre queda algún lloc que val la pena i no us recomenem.

Us oferim unes quantes alternatives, però si voleu més activitats, no dubteu en consultar-nos, us oferirem més opcions que segur que faran la vostra estada a Mas Castells més divertida i amena.

Mas Castells > Inici > Proposta d’activitatsMas_Castells,_turisme_de_qualitat.htmlInici-CAT.htmlLa_casa-CAT.htmlshapeimage_5_link_0shapeimage_5_link_1