Vine a descansar a Mas Castells, una casa rural de luxe

Mas Castells és una magnífica casa rural ubicada a una autèntica finca agrícola situada a la comarca del Baix Camp, dins del terme municipal de Riudoms, província de Tarragona. Disposa d'uns acabats extraordinaris, amb un encant inigualable, només a l'abast d'aquelles persones que vulguin gaudir de la pau en un entorn d'alt estànding, a poca distància del mar i a un enclavament voltat dins d'una finca destinada al cultiu de diferents productes agrícoles.

La casa està impecablement rehabilitada i decorada amb tots els elements necessaris per a proporcionar una estada molt agradable (llar de foc, terrassa, espai exterior, piscina amb zona de jacuzzi…). Permet gaudir, a pocs quilòmetres, d'un ric patrimoni natural i arquitectònic (castells, pobles mil·lenaris…), així com de diferents espais per a l'oci familiar (Port Aventura, Aqualeon, Aquopolis, teatres, cinemes, platges i/o muntanyes…).

Una mica d'història

Mas Castells és una masia centenària que va ser reformada a principis del segle XX. En tot cas, no va ser fins a ben entrats els anys seixanta quan aquesta casa rural va començar a remodelar-se dintre dels paràmetres de confort que la caracteritzen a l'actualitat. Durant aquesta dècada, la família Castells Germès es va fer amb la seva propietat i va començar una excel·lent remodelació de la masia, creant un espai confortable i luxós amb instal·lacions d'aigua corrent i llum, com es demandava en aquell moment de la història.

Anècdota històrica: durant els anys trenta, Mas Castells va ser reconvertida pel govern de la República en escola pública (de Riudoms), fet que li va permetre esquivar els bombardejos durant la Guerra Civil. Es tractava d'un dels pocs col·legis amb classes mixtes.

Mas Castells > IniciMas_Castells,_turisme_de_qualitat.htmlLa_casa-CAT.htmlshapeimage_2_link_0

Foto: Mateu Salvat

Festes i Tradicions

Mas Castells

Carretera Riudoms-Cambrils TV-3142 quilòmetre 1,8 • Tels. 977 85 07 34 / 638 72 91 99 • info@mascastells.cat / mascastells@hotmail.com