Foto: AnTeMi

Foto: Pixel

Foto: Eva

El monestir de Santes Creus

El delta de l'Ebre

El Parc Samà

El castell d'Escornalbou

Llocs d’interès

Mas Castells està situat en un emplaçament realment paradisíac. Estem al bell mig de tot arreu, i fent ben pocs quilòmetres podem gaudir de mons totalment oposats.

Platja o muntanya? I perquè no els dos?

Amb un cop de cotxe som a la platja, ja sigui Salou, Cambrils, La Pineda o Tarragona, on podreu banyar-vos a les tranquil·les i netes aigües de la Costa Daurada.

I si us heu aixecat aventurers, amb un altre cop de cotxe som a les muntanyes de Prades, on podreu gaudir de la natura i de les meravelloses vistes  que s’hi divisen.

I no sols això, sinó que a més, a la província de Tarragona és poden visitar llocs que no es poden trobar enlloc més: la Tarragona Romana, el Reus Modernista, el monestirs de Santes Creus o de Poblet, el Castell d’Escornalbou…

O podeu anar d’excursió a visitar el Priorat, on descobrireu per què el vi que neix en aquestes terres és admirat i assaborit a tot el món.

O al Delta de l’Ebre, la major zona humida de Catalunya, un espai natural amb un dels hàbitats aquàtics més importants del Mediterrani occidental.

Mas Castells > Inici > Llocs d’interèsMas_Castells,_turisme_de_qualitat.htmlInici-CAT.htmlLa_casa-CAT.htmlshapeimage_5_link_0shapeimage_5_link_1